Poročna vabila Magnolija

V ospredju je cvetlični ornament, ki poudari prefinjen izgled kolekcije Magnolija. Ta je lahko narejen v slepem tisku z izbočenim elementom ali v drugih vrstah tiska (digitalni, sitotisk, zlatotisk). Imeni sta napisani s kaligrafsko pisavo po vaši želji. Pozicije in tipografije besedila ni mogoče spreminjati.

 

Besedilo poročnega vabila se prilagodi vašim željam, imenu in datumu, postavitev in tipografija besedila se ne spreminjata. Poročna vabila se lahko dopolnijo z enim ali več dodatki in s poročnimi kuvertami. Predlagamo, da si preberete naš Vodnik po kolekcijah, kjer so natančno predstavljeni možni dodatki in zbrane informacije o vrstah papirja in možnostih tiska.

 

Naročilo vabil je mogoče le v paketih: 1 paket šteje 20 kosov vabil. Naročite lahko količine po naslednjem ključu: 20 kosov, 40 kosov, 60 kosov in tako dalje.

 

Pri oddaji povpraševanja ne pozabite sporočiti naslednjih informacij:
• Količino vabil (število paketov)
• Vrsta papirja in stil robov
• Metodo in barvo tiska
• Željene dodatke in izbrane barve
• Količino in barvo kuvert

 

V kolikor se ne boste mogli odločiti, katere dodatke izbrati, ali nikakor ne boste mogli sprejeti končne odločitve, se obrnite na nas. Z veseljem vam pomagamo s predlogi in skupaj ustvarimo poročna vabila, popolna za vas in vaš stil poroke.

You don't have permission to register
X